Aardappel

-

de nieuwe keuken

Auteurs: Florine Boucher, Anne Scheepmaker

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 31
Cover van het boek 'Aardappel' van Florine Boucher en Anne Scheepmaker
Uitgevers Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W., Gottmer Uitgevers Groep
Uitgavejaar 2005
ISBN9023011635
ISBN139789023011637
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Wat komt het vaakst op tafel? Statistieken wijzen het uit: de Hollandse combinatie aardappelen-vlees-groenten wint het nog steeds van pasta en rijst.
In Aardappel - de nieuwe keuken spelen aardappels de hoofdrol. Meer dan dertig gevarieerde recepten passeren de revue: van een gepofte aardappel gevuld met garnalen, aardappelsalade met spinazie, frietjes met tuinkruiden tot de klassieke aardappelgratin en variaties daarop.
Het boek staat vol informatie over allerlei aardappelrassen, hun specifieke eigenschappen, de kooktechnieken, handige tips en de seizoenen waarin de verschillende rassen verkrijgbaar zijn.

Bestellen

Bestel 'Aardappel' bij Bol.com € 13,5 Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.