Uitgever | Becht's Uitgevers-Maatschappij |
Uitgavejaar | 2006 |
ISBN | 9023011899 |
ISBN13 | 9789023011897 |
Taal | Nederlands |
Type | Paperback |
Amuses nu bereikbaar voor iedere keuken
Heerlijke starters van de maaltijd
Amuse & voorgerecht - de nieuwe keuken begint met de allereerste kleine hapjes van een diner, die smaakvol en mooi zijn maar vooral naar méér smaken... Amuses als eendenborst met koolrabi en kervel, maar ook soepjes als voorgerecht (vichyssoise) zijn heerlijke starters.
En met voorgerechten als een auberginetaartje of een aardappelsalade met avocado en meikaas begint de maaltijd pas echt! Soms kunnen die kleine verfijnde gerechten samen een hele maaltijd vormen, zoals in het hoofdstuk 'Begin zonder einde' de prei met romesco of de lamsgehaktballetjes met harissadip. Als finishing touch en om het laatste gerecht aan te kondigen serveer je een dessertamuse als minismoothy of een heerlijk klein meloensoepje.