Chef school

-

stap voor stap technieken en basisrecepten - leer koken als een professional

Auteur: J Farrow

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 180
Cover van het boek 'Chef school' van J Farrow
Uitgevers Kosmos Uitgevers, Tirion
Uitgavejaar 2009
ISBN9043912689
ISBN139789043912686
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pasta's, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.

Bestellen

Bestel 'Chef school' bij Bol.com € 12,5 Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.