Cholesterol en vetarm koken

-
Auteur: Christine France

Categorie:Gezondheid & Psychologie / Onderwerp: Dieet & Voeding -
Cover van het boek 'Cholesterol en vetarm koken' van Christine France
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2004
ISBN9059201825
ISBN139789059201828
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

De mens heeft een bepaalde hoeveelheid vet nodig en deze hoeveelheid is een waardevolle bron van energie. Tegenwoordig wordt er echter veel te vet gegeven. Het is niet nodig en zelfs niet verstandig om alle vet te bannen uit ons eten, maar een vetarm dieet is veel beter voor hart en bloedvaten. Het is immers alom bekend dat door een goede voeding en een gezonde levenswijze de kans op een hartinfarct veel kleiner is.
Hoe lekker de gerechten in dit boek er ook uitzien, ze hebben een laag vet- en cholesterolgehalte. De gerechten kunnen derhalve door iedereen gegeten worden.

Bij elk gerecht worden de voedingswaarden vermeld.

Bestellen

Bestel 'Cholesterol en vetarm koken' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.