Culinair reiswoordenboek

-
Auteur: Kleyn

Categorie:Reizen & Talen / Onderwerp: Taalgidsen 84
Cover van het boek 'Culinair reiswoordenboek' van  Kleyn
Uitgever Van Dishoeck
Uitgavejaar 2010
ISBN139789047515302
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Italië is hét eetland van Europa. Probleem is alleen dat ze er Italiaans spreken. En nu weet je ongetwijfeld wat spaghetti alla carbonara is, en een scaloppina al marsala, maar wat is spigola all acquapazza, of scottiglia? Om precies te weten wat er op de kaart staat en wat je wilt bestellen, stelde Onno Kleyn dit handige Culinair reiswoordenboek Italiaans samen.

- Met praktische hoofdstukken over restaurants, streekwijnen en -specialiteiten, allergieën en voedselintolerantie.
- Uitgebreide en up-to-date woordenlijsten Italiaans-Nederlands en Nederlands- Italiaans.

Bestellen

Bestel 'Culinair reiswoordenboek' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.