Da's pas koken / Japans

-


Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 253
Cover van het boek 'Da's pas koken / Japans'
Uitgever Rebo Productions
Uitgavejaar 2006
ISBN9036619947
ISBN139789036619943
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Japan heeft de bevolking altijd gevoed met voedsel uit de zee en van de rijst van de velden. De keuken benadrukt wat de natuur biedt. Kenmerkend voor de Japanse keuken is de meesterlijke eenvoud en de sublieme verfijning. Het bereiden en het eten is een meditatieve aangelegenheid. Zorgt u bij het bereiden van deze recepten voor de grootst mogelijke aandacht, dan wordt koken een kunst.

Bestellen

Bestel 'Da's pas koken / Japans' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.