De Japanse keuken

-

natuurlijk, simpel en gezond

Auteur: L. Kie

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 219
Cover van het boek 'De Japanse keuken' van L. Kie
Uitgever Terra
Uitgavejaar 2010
ISBN139789089892911
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Er zijn maar weinig keukens in de wereld waar smaken, variatie en presentatie zich tot zo’n hoog niveau ontwikkeld hebben als in Japan. De Japanse keuken staat boordevol gezonde, eenvoudige en vooral zeer smakelijke gerechten naar beproefd Japans recept: natuurlijk, simpel en gezond.

Maar wat zijn eigenlijk daikon, enoki, gomasio, mirin, ponzu en soba? En hoe maak je sushi, Japanse rijst en dashi? Met behulp van de verklarende woordenlijst, extra uitleg over keukengerei, ingrediƫnten en bereidingswijzen, en de stap-voor-stap-instructies kan iedereen de heerlijkste Japanse gerechten zelf bereiden!

Japanse tabouleh, sashimi op courgetteplakjes, gazpacho met zeewiertapenade, amuses met zalm en wasabi, tonijn met soyamarinade, misosoep, tofoesteak, Japanse ijsbonbons, shiitakes, loempiaatjes, tofoe-kruidenkoekjes, en nog veel meer!

Bestellen

Bestel 'De Japanse keuken' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.