De Japanse keuken

-

een tijdloze keuken: tradities, technieken, ingredienten en recepten

Auteurs: Yasuko Fukuoka, Emi Kazuko

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 8
Cover van het boek 'De Japanse keuken' van Yasuko Fukuoka en Emi Kazuko
Uitgevers Veltman, Veltman Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2002
ISBN9059200322
ISBN139789059200326
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

In dit boek vindt u de tradities, technieken, ingrediƫnten en recepten van de tijdloze Japanse keuken.
Alle onderdelen van een klassieke Japanse maaltijd komen aan bod: rijst en sushi, soep en noedels, groente en zeewier, bonen, tofu en eieren, vis- en schaal- en schelpdieren, vlees en gevogelte en desserts.
De gerechten zijn gebaseerd op natuurlijke producten en worden met typerende eenvoud en met oog voor detail beschreven. Mede hierdoor zal dit boek zeer gewaardeerd worden door de ware liefhebber en door mensen die interesse hebben in de Japanse keuken.

Bestellen

Bestel 'De Japanse keuken' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.