Uitgevers | Tirion, Tirion Culinair |
Uitgavejaar | 2005 |
ISBN | 9043906700 |
ISBN13 | 9789043906708 |
Taal | Nederlands |
Type | Hardcover |
De keuken van Spanje en Portugal is een schitterend kookboek waarin de kookkunst van het Iberisch schiereiland ruimschoots aan bod komt. Dit boek bevat 180 recepten uit Spanje en Portugal, verdeeld over 21 gebieden. Ook wordt aandacht besteedt aan de invloeden die geleid hebben tot een kookstijl die volstrekt eigentijds en tegelijk ook uiterst traditioneel is. De sfeervolle foto's van Jean Cazal geven deze streekgerechten weer zoals ze worden opgediend in moderne keukens van Lissabon, Madrid en Barcelona. Daarnaast zijn in dit boek vele meesterlijke schilderijen opgenomen van schilders als Goya, Velázquez, El Greco, Miró en Picasso, en schitterende foto's van het Iberische landschap. Met dit boek maakt u een rondreis over dit prachtige schiereiland, terwijl u tegelijk een schat aan culinaire informatie opdoet.