Uitgever | Deltas Centrale uitgeverij |
Uitgavejaar | 2005 |
ISBN | 9044705474 |
ISBN13 | 9789044705478 |
Taal | Nederlands |
Type | Paperback |
De beste recepten voor consommés en soepen met groenten, vis, vlees of fruit.
Soepen lenen zich voor bijna elke gelegenheid: als gezonde maaltijd, als feestelijk begin van een diner of als opkikker na een winterse wandeling. De talloze variatie- en combinatiemogelijkheden maken soepen tot basisgerechten van onze dagelijkse keuken. Dit handige en overzichtelijke kookboek is in de eerste plaats een heerlijke verzameling van klassieke en originele soeprecepten met allerlei ingrediënten, van groenten, vis en vlees tot en met fruit. U vindt dus behalve de beste recepten voor tomatenconsommé, bouillabaisse of gazpacho ook een aantal verrassende varianten zoals amandelsoep of Thaise citroen-koriandersoep. Bovendien biedt dit boek u een schat aan informatie over hoe u de perfecte soep kunt bereiden. Zo leest u onder andere op welke verschillende manieren u soep kunt binden, hoe u zelf bouillon kunt maken en daarna invriezen of met welke kruiden en specerijen u een bepaalde soep op smaak kunt brengen. En ten slotte vindt u ook een aantal eenvoudige recepten voor enkele onmisbare garneringen zoals rouille, croutons of knoflookbrood. Kortom, een compleet soepenboek dat niet in uw keuken mag ontbreken!