De Libanese keuken

-

Tradities - Ingrediënten - Smaken - Technieken - 80 klassieke recepten

Originele titel: Lebanese Food&Cooking
Auteur: G. Basan

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 227
Cover van het boek 'De Libanese keuken' van G. Basan
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2010
ISBN139789048302956
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Tradities, ingrediënten, smaken, technieken, 80 klassieke recepten.
Ontdek de rijke en levendige kookkunst van Libanon, een van de meest verfijnde keukens ter wereld. Ontdek de verschillende aspecten van de Libanese eetgewoonten. In de inleiding worden de geschiedenis en de geografische kenmerken van dit interessante land behandeld; daarnaast komen de speciale ingrediënten van deze keuken uitvoerig aan de orde. Onder deze klassieke gerechten bevinden zich een groot aantal bijzondere mezzegerechten, spannende en originele hoofdgerechten, een rijk assortiment aan verrukkelijke groentegerechten en de kostelijke zoetigheden en romige desserts waar dit gebied zo beroemd om is. Geniet van een geurige olijven-paprikasalade, geroosterde kippenvleugeltjes met knoflook en sumak, vis met tomaat en granaatappelsaus, pittige vleesdumplings in yoghurtsaus, geroosterde lamsbout met rijst en geurige griesmeelcakes met maanzaad.
Bevat meer dan 300 prachtige en instructieve foto's en een voedingswaardelijst voor elk recept.

Bestellen

Bestel 'De Libanese keuken' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.