De Mexicaanse keuken

-
Auteurs: E. Lambert Ortiz, Elisabeth Lambert Ortiz

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 13
Cover van het boek 'De Mexicaanse keuken' van E. Lambert Ortiz en Elisabeth Lambert Ortiz
Uitgevers Fontaine, Fontaine Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2005
ISBN9060976193
ISBN139789060976197
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De grote invloed die Mexico heeft gehad op de wereldwijde keuken wordt vaak onderschat. Ingrediënten als paprika's, pepers, avocado, koriander, maïs, bonen, tomaten en chocolade beschouwen we tegenwoordig als heel normaal, zonder erbij stil te staan dat deze oorspronkelijk uit Mexico afkomstig zijn. Door de ontmoeting tussen de oude en nieuwe wereld werd de rijke Mexicaanse keuken werd aangevuld met koloniale ingrediënten, en Mexicaanse gerechten als taco's, tortilla's en guacamole hebben de hele wereld veroverd. De Mexicaanse keuken biedt een onmetelijke rijkdom aan ingrediënten en recepten.

Bestellen

Bestel 'De Mexicaanse keuken' bij Bol.com € 6,9 Uiterlijk 15 juli in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.