Uitgevers | Tirion, Tirion Culinair |
Uitgavejaar | 2005 |
ISBN | 9043906883 |
ISBN13 | 9789043906883 |
Taal | Nederlands |
Type | Paperback |
Toen Simon Rimmer een vegetarisch restaurant kocht, had hij geen idee hoe hij moest koken. Gewapend met twee kookboeken en veel enthousiasme creëerde hij het beste vegetarische restaurant van Manchester. De parttime vegetariër is het hoogtepunt in zijn culinaire avontuur. Als overtuigd vleeseter moest de auteur heel anders over eten gaan denken; hij heeft inspirerende en goed maakbare vegetarische recepten ontworpen die zelfs de meest verstokte carnivoor zullen doen smullen. Hij omschrijft zijn kookstijl als 'eksterkeuken' omdat hij ideeën uit de hele wereld 'jat' om er unieke combinaties van ingrediënten mee te maken. Met zijn exotische vondsten en goede oude favorieten zal De parttime vegetariër voorgoed het linzen- en sandalenbeeld van het vegetarisme veranderen.