De parttime vegetariër

-
Auteur: S. Rimmer

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Vegetarisch koken -
Cover van het boek 'De parttime vegetariër' van S. Rimmer
Uitgevers Tirion, Tirion Culinair
Uitgavejaar 2005
ISBN9043906883
ISBN139789043906883
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Toen Simon Rimmer een vegetarisch restaurant kocht, had hij geen idee hoe hij moest koken. Gewapend met twee kookboeken en veel enthousiasme creëerde hij het beste vegetarische restaurant van Manchester. De parttime vegetariër is het hoogtepunt in zijn culinaire avontuur. Als overtuigd vleeseter moest de auteur heel anders over eten gaan denken; hij heeft inspirerende en goed maakbare vegetarische recepten ontworpen die zelfs de meest verstokte carnivoor zullen doen smullen. Hij omschrijft zijn kookstijl als 'eksterkeuken' omdat hij ideeën uit de hele wereld 'jat' om er unieke combinaties van ingrediënten mee te maken. Met zijn exotische vondsten en goede oude favorieten zal De parttime vegetariër voorgoed het linzen- en sandalenbeeld van het vegetarisme veranderen.

Bestellen

Bestel 'De parttime vegetariër' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.