Uitgevers | De Lantaarn B.V., Ruitenbergboek B.V. |
ISBN13 | 9789054266068 |
Taal | Nederlands |
Type | Paperback |
can be recreated in the home kitchen. As well as recipes, there are features on key foods that give Indian cuisine its distinctive character, such as masala spice mixes, dals and spicy chutneys. Photographer Jason Lowe conveys the sights and sounds of India through his evocative images. Editor Kay Halsey and food editor Lulu Grimes travelled extensively in India to research the local cuisines and the lifestyle that goes with them, bringing them to us in a lively and inspirational way. De smaken van. india De smaak van. india De smaak van India De Indiase keuken bestaat uit meer dan alleen maar curry's, want het is een zeer veelzijdige keuken en kent heel veel variaties per streek. Dit boek onthult de geheimen van de Indiase keuken, waarin kleur, textuur en smaak een belangrijke rol spelen. Alles behoort in evenwicht op tafel te komen, dus niet alles mag scherp en kruidig zijn. Voorzien van prachtige sfeervolle foto's en achtergrondinformatie, biedt De smaak van India u een schat aan recepten.