De smaken van Italië

-

300 authentieke recepten uit alle streken

Auteur: Simone Rugiati

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 225
Cover van het boek 'De smaken van Italië' van Simone Rugiati
Uitgever Fontaine Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2010
ISBN139789490768010
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

In De smaken van Italië is een ultieme collectie authentieke regionale Italiaanse recepten gebundeld. Een heerlijk boek voor elke doorgewinterde kok of voor de thuisreiziger met een voorliefde voor Italië!


Dit prachtige boek neemt de lezer mee op een verrukkelijke reis door Italië. Met ruim 300 recepten en typische lokale producten uit de verschillende Italiaanse regio's, elk met zijn eigen unieke tradities, producten en gerechten.


Alle regio's van Italië zijn in Smaken van Italië vertegenwoordigd: Valle d'Aosta, Piëmont, Lombardije, Trentino-Zuid-Tirol, Veneto, Friuli-Venezia Giulia, Emilia Romagna, Ligurië, Toscane, Marche, Umbrië, Abruzzen, Molise, Latium, Campanië, Basilicata, Apulië, Calabrië, Sicilië en Sardinië


In een apart hoofdstuk komen historische recepten aan bod die van generatie op generatie zijn doorgegeven. F

Bestellen

Bestel 'De smaken van Italië' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.