De traditionele Marokkaanse keuken

-

verrukkelijke recepten uit Noord-Afrika

Originele titel: The Flavours Of Morocco
Auteurs: Ghillie Basan, Ghillie Basan

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 153
Cover van het boek 'De traditionele Marokkaanse keuken' van Ghillie Basan en Ghillie Basan
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2009
ISBN139789048301034
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

De keuken van Marokko kent door zijn rijke en diverse culinaire geschiedenis en de invloeden uit zowel het Oosten, het mediterrane gebied als Afrika, een aantal van de meest verleidelijke gerechten die men zich kan bedenken. In dit land met zijn majestueuze steden uit de tijd van de oude dynastiĆ«n, tot de woestijn met zijn oases met dadelpalmen, is de sfeer van de middeleeuwen en die van de moderne tijd met elkaar verweven. Dit geldt ook voor de culinaire cultuur – middeleeuwse gerechten met een moderne draai – sensueel, exotisch en een lust voor het oog.

Bestellen

Bestel 'De traditionele Marokkaanse keuken' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.