De Turkse keuken

-
Originele titel: Turkish Cooking
Auteur: Ghillie Basan

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 63
Cover van het boek 'De Turkse keuken' van Ghillie Basan
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2006
ISBN9059203852
ISBN139789059203853
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Turkije staat bekend om zijn gastvrijheid en mede door de heerlijke gerechten is Turkije een zeer geliefd vakantieland. Dit prachtige boek geeft alle inspiratie die u nodig hebt om een beetje Turkije naar huis te halen.
[*] Ontdek de sensuele smaken van een klassiek keuken
[*] Experimenteer met recepten van de prachtige kustlijnen van de Middellandse Zee en de Egeïsche Zee tot de landelijke regio’s zoals Anatolië en de altijd weer zich ontwikkelende keuken van Istanbul.
[*] Deze unieke collectie van adembenemende recepten combineert klassieke recepten met de welbekende gerechten als selderie en kokosnootsalade, of geroosterde courgette met perzik en pijnboompitten, eenpansgerechten met vers en gedroogd fruit of de heerlijk geurende pilav.
[*] Met meer dan 300 prachtige en levensechte kleurenfoto’s en een lijst met voedingswaarden bij elk recept

Bestellen

Bestel 'De Turkse keuken' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.