De Zuid-West Franse keuken

-
Auteur: Paula Wolfert

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 12
Cover van het boek 'De Zuid-West Franse keuken' van Paula Wolfert
Uitgevers Schuyt, Fontaine Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2003
ISBN9060976053
ISBN139789060976050
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Een zoektocht naar de perfecte cassoulet, dat was voor Paula Wolfert de aanleiding om naar het zuidwesten van Frankrijk te reizen. Al snel ontdekt ze er de gastronomische genoegens van de cuisine du terroir: foie gras, truffels, cèpes, armagnac, confits, paté, ingemaakte pastei, ham uit Bayonne, roquefort, zachte geitenkaas, walnoten en kastanjes, en natuurlijk die perfecte cassoulets. Paula Wolfert brengt het zuidwesten van Frankrijk, de inwoners en het voedsel in kaart in een verzameling recepten, bestaande uit een inventarisatie van gerechten van (groot)moeders en de kookkunst van regionale chef-koks.

Bestellen

Bestel 'De Zuid-West Franse keuken' bij Bol.com € 6,9 3-4 werkdagen
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.