Deltas kookbijbel

-
Auteur: Roni Jay

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 80
Cover van het boek 'Deltas kookbijbel' van Roni Jay
Uitgever Deltas Centrale uitgeverij
Uitgavejaar 2008
ISBN9044717391
ISBN139789044717396
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

1001 onmisbare vuistregels voor de kok, altijd binnen handbereik.

- Hoe weet u wanneer uw varkenshaasje gaar is? - Hoe voorkomt u dat rijst gaat plakken? - Hoe weet u of een ei vers is? - Wat is de verhouding boter/bloem/melk in een witte saus? Dit is niet zomaar een kookboekje. Het bevat geen recepten, maar het geeft een antwoord op alle dringende vragen die bij u opkomen tijdens het koken. Deze kookbijbel geeft u precies die informatie die u niet vindt in andere kookboeken net op het moment dat u die nodig hebt. Alle belangrijke voedingsmiddelen komen uitgebreid aan bod. Zo komt u te weten hoe u het beste een lamsbout snijdt, hoe u een platvis moet fileren, hoe lang bloemkool moet koken voordat die gaar is, enzovoort. Een heleboel nuttige tips en vuistregels helpen u om eventuele problemen op te lossen en zo het koken nog gemakkelijker te maken. Het nummer van de traiteur hebt u niet meer nodig. Integendeel, dit boekje zal u helpen om van elk gerecht een succes te maken.

Bestellen

Bestel 'Deltas kookbijbel' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.