Uitgever | Deltas Centrale uitgeverij |
Uitgavejaar | 2008 |
ISBN | 9044717391 |
ISBN13 | 9789044717396 |
Taal | Nederlands |
Type | Hardcover |
1001 onmisbare vuistregels voor de kok, altijd binnen handbereik.
- Hoe weet u wanneer uw varkenshaasje gaar is? - Hoe voorkomt u dat rijst gaat plakken? - Hoe weet u of een ei vers is? - Wat is de verhouding boter/bloem/melk in een witte saus? Dit is niet zomaar een kookboekje. Het bevat geen recepten, maar het geeft een antwoord op alle dringende vragen die bij u opkomen tijdens het koken. Deze kookbijbel geeft u precies die informatie die u niet vindt in andere kookboeken net op het moment dat u die nodig hebt. Alle belangrijke voedingsmiddelen komen uitgebreid aan bod. Zo komt u te weten hoe u het beste een lamsbout snijdt, hoe u een platvis moet fileren, hoe lang bloemkool moet koken voordat die gaar is, enzovoort. Een heleboel nuttige tips en vuistregels helpen u om eventuele problemen op te lossen en zo het koken nog gemakkelijker te maken. Het nummer van de traiteur hebt u niet meer nodig. Integendeel, dit boekje zal u helpen om van elk gerecht een succes te maken.