El Harouchi

-

de Franse keuken omarmt de warmte van Marokko

Auteurs: M. el Harouchi, Lise Goeman Borgesius

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 200
Cover van het boek 'El Harouchi' van M. el Harouchi en Lise Goeman Borgesius
Uitgever Terra
Uitgavejaar 2009
ISBN139789089890214
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

- De bijzondere keuken van sterkok El Harouchi
- Mohamed El Harouchi combineert in zijn gerechten de traditionele Franse keuken met de keuken van zijn geboorteland, Marokko.
- Dit levert bijzondere smaken op en dat is ook Michelin, GaultMillau en andere autoriteiten op culinair gebied niet ontgaan.
- Opgeleid door grote namen als Cees Helder en Robert Kranendonk opende El Harouchi in 2006 zijn restaurant Solo. Al na 1 jaar ontving hij zijn eerste Michelinster.
- Dit boek geeft naast recepten tevens een kijkje achter de schermen van dit drukbezochte restaurant.
- De receptuur is uitgebreid omschreven en de ingrediƫnten zijn vrijwel overal verkrijgbaar.

Bestellen

Bestel 'El Harouchi' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.