Espumas & Mousses

-

Espumas & mousses

Auteur: Sylvie Girard- Lagorce

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 261
Cover van het boek 'Espumas & Mousses' van Sylvie Girard- Lagorce
Uitgever Deltas Centrale uitgeverij
Uitgavejaar 2010
ISBN139789044727777
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

De culinaire wereld staat niet stil. Er worden voortdurend nieuwe manieren gevonden om onze smaakpapillen in vervoering te brengen. Een nieuwe trend zijn allerlei soorten mousse, die soms ook wel espuma, emulsie, whip of spuma worden genoemd. Voor sommige recepten hebt u een slagroomspuit nodig, maar u kunt de schuimende textuur ook gewoon met een garde tevoorschijn toveren. Wat dacht u van een smoothie van tomaat met selderie-espuma, een avocadowhip met kiwi en gerookte zalm of een eendenlevermousse met uienchutney? Of gaat u liever voor een trendy dessert zoals appelmousseline met rum of aardbeienschuim met rabarber? Mousses zijn er voor ieder seizoen en voor ieders smaak. Sla snel dit boek open en ontdek de veelzijdigheid van de moderne keuken!

Bestellen

Bestel 'Espumas & Mousses' bij Bol.com € 5 Uiterlijk 22 juli in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.