Fish Basics

-

tongstrelende recepten met alles wat zwemt

Originele titel: Fish Basics
Auteurs: Cornelia Schinharl, C. Schinhart

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 91
Cover van het boek 'Fish Basics' van Cornelia Schinharl en C. Schinhart
Uitgever The House of Books
Uitgavejaar 2006
ISBN9044317067
ISBN139789044317060
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Al wezen vissen? Niet? Dan wordt het tijd voor graten en schelpen! Gerookte zalmforel, roodbaars met pittige mangosaus, in bacon gebakken schol, fish 'n' chips, spaghetti alle vongole of calamari fritti: al je wensen gaan in vervulling. Basic info voor het kopen en bereiden van vis ontbreekt niet. Het water in dus. Vanaf nu is het vrijdag!

Bestellen

Bestel 'Fish Basics' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.