Uitgever | Bornmeer |
Uitgavejaar | 2009 |
ISBN13 | 9789056152222 |
Taal | Nederlands |
Type | Hardcover |
Korte omschrijving: Kookboek met streekproducten als ingredienten. Recepten van een aantal Friese topkoks. Portretten van de leveranciers van de streekproducten.
Flaptekst: "Versgevangen harder, handgeraapte wadoesters, schapenfesta, duindoorn, bokbier of paarse boerenkool. Ingrediënten, vergaard uit de natuur of biologisch geteeld op het Friese land. De beste koks van Friesland toveren hiermee in lente, zomer, herfst en winter 60 nieuwe gerechten op tafel.
Voor nieuwsgierige thuiskoks en kookfanaten.
Telers en makers vertellen tussen de recepten door hun verhaal. Liefdesverhalen over het land, bierbrouwen, sappig zachtfruit, karakters van koeien en stieren, de energie van wortel of pompoen.
Vier wandelroutes en een adressenlijst begeleiden uw smaakexpeditie op de kaart van Friesland."