Groenten top-10

-

de nieuwe keuken

Auteurs: Anne Scheepmaker, Florine Boucher

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 40
Cover van het boek 'Groenten top-10' van Anne Scheepmaker en Florine Boucher
Uitgevers Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W., Gottmer Uitgevers Groep
Uitgavejaar 2005
ISBN9023011724
ISBN139789023011729
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

In dit twaalfde deel in de serie 'De nieuwe keuken' laten de culinair journalisten Anne Scheepmaker en Florine Boucher zien hoe de tien meest verkochte groenten op andere en verrassende manieren en met weinig moeite op tafel kunnen worden gezet. Zo komen niet alleen bloemkool, ui en Hollandse trostomaten aan bod (respectievelijk de nummers 1, 2 en 3 in de toptien), maar ook sperziebonen, geurige preitjes en knisperende struiken andijvie (de nummers 8, 9 en 10). Groenten toptien - de nieuwe keuken bevat lekkere en makkelijke recepten om variatie te brengen in het bereiden van de tien meest geliefde groenten in Nederland.

Bestellen

Bestel 'Groenten top-10' bij Bol.com € 5 Uiterlijk 29 december in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.