Groot handboek sauzen

-

Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap

Auteur: Teubner

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 207
Cover van het boek 'Groot handboek sauzen' van  Teubner
Uitgevers Deltas Centrale uitgeverij, B.V. Centrale Uitgeverij Harderwijk, Centrale Uitgeverij Deltas
Uitgavejaar 2009
ISBN139789044723717
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Basissauzen, bereidingswijzen en recepten

Bechamelsaus, hollandaise, Aziatische vinaigrette, kreeftenboter, vleesjus, pindasaus, all'arrabiata, salsa verde, kersensaus, sabayon, chocoladesaus, appel-karamelsaus… In dit lijvige handboek staat écht alles over de bereiding van sauzen en fonds. De sauzen zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken: sauzen voor vlees, wild, gevogelte, vis en zeevruchten, pastasauzen, sauzen voor bij groenten, aardappelen en salade en ten slotte zoete sauzen voor bij desserts en fruit. Bij elk recept wordt stap voor stap beschreven hoe u te werk moet gaan. Samen met de bereiding van de saus krijgt u steeds een recept voor een gerecht waar u de saus bij kunt serveren. Als toegift krijgt u ook nog uitvoerige keukenhulp bij 'ongelukjes'. Met tips en trucs om moeilijke situaties en onverwachte probleempjes op te lossen. En achter in het boek staat een tabel met een overzicht van alle sauzen om snel de passende saus terug te vinden. Kortom, dit boek is een onmisbare keukenhulp voor iedereen die van koken houdt!

Bestellen

Bestel 'Groot handboek sauzen' bij Bol.com € 24,95 Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.