Handboek voor de thuiskok

-

stap-voor-stap technieken en recepten van topchefs uit de hele wereld

Auteur: Jill Norman

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 76
Cover van het boek 'Handboek voor de thuiskok' van Jill Norman
Uitgever Fontaine Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2006
ISBN9077363149
ISBN139789077363140
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan de hand van dit boek zijn vaardigheden perfectioneren en nieuwe manieren ontdekken om overheerlijk recepten van over de hele wereld te creƫren.
Topkoks uit maar liefst vier continenten presenteren de basisbereidingswijzen en beste methodes en brengen daarmee hun expertise naar uw keuken zodat koken altijd belonend en om van te genieten, zelfs als er weinig tijd is. Elke techniek wordt helder uitgelegd, met foto's die precies laten zien hoe het moet, en bovendien zijn er opmerkingen over wat je moet doen als het misgaat. Het boek is klassiek, hedendaags, vernieuwend.
Van vlees tot Mexicaans, van fruit tot Japans, alle belangrijke ingrediƫnten en belangrijkste kookstijlen worden behandeld, met honderden recepten, waaronder veel karakteristieke gerechten van de chefs die een bijdrage leveren. Met inspiratie uit alle hoeken van de wereld zal de lezer zijn culinaire vaardigheden ontwikkelen, verbeteren en perfectioneren.

Deel samen met de chefs hun passie voor eten, verbreed uw repertoire en kook elke keer met succes in uw eigen keuken of thuis. Handboek voor de thuiskok zorgt voor alles wat u moet weten om te koken met flair, fantasie en plezier!

Bestellen

Bestel 'Handboek voor de thuiskok' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.