Uitgever | Fontaine Uitgevers B.V. |
Uitgavejaar | 2006 |
ISBN | 9077363149 |
ISBN13 | 9789077363140 |
Taal | Nederlands |
Type | Hardcover |
Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan de hand van dit boek zijn vaardigheden perfectioneren en nieuwe manieren ontdekken om overheerlijk recepten van over de hele wereld te creƫren.
Topkoks uit maar liefst vier continenten presenteren de basisbereidingswijzen en beste methodes en brengen daarmee hun expertise naar uw keuken zodat koken altijd belonend en om van te genieten, zelfs als er weinig tijd is. Elke techniek wordt helder uitgelegd, met foto's die precies laten zien hoe het moet, en bovendien zijn er opmerkingen over wat je moet doen als het misgaat. Het boek is klassiek, hedendaags, vernieuwend.
Van vlees tot Mexicaans, van fruit tot Japans, alle belangrijke ingrediƫnten en belangrijkste kookstijlen worden behandeld, met honderden recepten, waaronder veel karakteristieke gerechten van de chefs die een bijdrage leveren. Met inspiratie uit alle hoeken van de wereld zal de lezer zijn culinaire vaardigheden ontwikkelen, verbeteren en perfectioneren.
Deel samen met de chefs hun passie voor eten, verbreed uw repertoire en kook elke keer met succes in uw eigen keuken of thuis. Handboek voor de thuiskok zorgt voor alles wat u moet weten om te koken met flair, fantasie en plezier!