Het beste uit de Marokkaanse keuken

-
Originele titel: Le Meilleur De La Cuisine Marocaine
Auteur: Fatema Hal

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 246
Cover van het boek 'Het beste uit de Marokkaanse keuken' van Fatema Hal
Uitgevers Deltas Centrale uitgeverij, B.V. Centrale Uitgeverij Harderwijk, Centrale Uitgeverij Deltas
Uitgavejaar 2011
ISBN139789044730838
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

De Marokkaanse keuken is een verhaal van geven en nemen. Recepten worden uitgewisseld, smaakervaringen worden gedeeld, men zit samen rond een dampend gerecht dat iedereen verbaast door zijn kleuren en aroma's… Met dit kookboek kunt u alle smaken van deze verfijnde wereldkeuken op uw bord toveren: feestelijke pastilla met duivenvlees en amandelen, geurige couscous met ras-el-hanout, sappige lamsspiesjes met merguez, vistajine, frisse wortelsalade met sinaasappelsap, knapperige gebakjes met honing en sesamzaad… U krijgt een schat aan recepten, die van moeder op dochter werden doorgegeven, en tal van culinaire tips om de gerechten van vroeger weer te laten opleven. Fatéma Hal werd geboren in Oujda, Marokko. Na haar studies etnologie in Parijs opende ze in de Franse hoofdstad haar eigen restaurant La Mansouria. Met een passie voor koken en culinaire overlevering, besloot ze haar twintig jaar ervaring te verzamelen in dit boek waarin ze de Marokkaanse keukengeheimen prijsgeeft.

Bestellen

Bestel 'Het beste uit de Marokkaanse keuken' bij Bol.com € 15,95 Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.