Uitgever | Stichting Kunstboek |
Uitgavejaar | 2009 |
ISBN13 | 9789058563033 |
Taal | Nederlands |
Type | Hardcover |
Na het succes van Jonge Wortels, een selectie uit Nederlands aanstormend culinair talent, trakteren acht gedreven Nieuwe Hollandse chefs u opnieuw op een heerlijk diner in dit oogstrelende receptenboek. We schuiven aan bij Rik Jansma (Basiliek, Harderwijk), Mart Scherp (Scherp, Middelburg), Marc Smeets en Jonathan Daane Bolier (Lepels, Schiedam), Franá§ois Geurds (Ivy, Rotterdam), Pieter Bosters (Mijn Keuken, Wouw), Jeroen Raes en Dennis van der Meer (O, Maastricht), Edwin Soumang (One, Roermond) en Michel Meijer (Meijers, Andijk).Topideeen van jong culinair Nederlands talent haalbaar verpakt: achtenveertig hippe en inspirerende gerechten, die telkens freewheelen op drie ingredienten, waarmee u kunt scoren bij uw gasten!