Uitgever | Veltman Uitgevers B.V. |
Uitgavejaar | 2008 |
ISBN | 9059209303 |
ISBN13 | 9789059209305 |
Taal | Nederlands |
Type | Paperback |
Italiaanse lekkernijen
Meer dan 50 ideeën om met typisch mediterrane ingrediënten overheerlijke en authentieke antipasti te maken; deze recepten worden in Italië al generaties lang doorgegeven.
Ontdek waarom Italiaanse antipasti wereldwijd worden gemaakt. Leer hoe eenvoudige, verse ingrediënten, zoals rijpe tomaten, paprika’s, garnalen en basilicum, kunnen worden omgetoverd tot een keur aan lekkernijen, maar lees ook welke andere heerlijke producten er in de Italiaanse keuken thuishoren - u vindt het allemaal in deze uitgebreide verzameling recepten.
Dit boek bevat recepten voor elke smaak en elke gelegenheid, van eenvoudige favorieten zoals Auberginekoekjes en Gnocchi met spinazie en ricotta tot ingewikkeldere gerechten zoals Gemarineerde langoustines en Polpettes met mozzarella en tomaat
Laat u inspireren door de mooie foto’s, de duidelijke recepten en het overzicht van ingrediënten… en laat daarna de Italiaanse zon in uw huis doordringen.