Jamie

-

De basis van het koken

Originele titel: Jamie S Kitchen
Auteur: Jamie Oliver

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Bekende koks 48
Cover van het boek 'Jamie' van Jamie Oliver
Uitgevers Culinaire Boekerij, VBK Media
Uitgavejaar 2002
ISBN9021539756
ISBN139789021539751
Aantal pagina's333
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Na het verkoopsucces van de vorige drie titels van The Naked Chef verschijnt nu het vierde boek van deze topkok. Waar The Naked Chef vooral een grote hoeveelheid heerlijke en eenvoudig te maken recepten gaf, zal Jamie ingaan op de basisprincipes van het koken. Op de van hem bekende wijze laat hij zien hoe eenvoudig koken eigenlijk is, en dat werkelijk iedereen een heerlijke maaltijd kan bereiden.
Alle belangrijke bereidingstechnieken worden uitgebreid besproken en uitgelegd, met heldere aanwijzingen en stap-voor-stap-fotografie. Succes gegarandeerd met deze nieuwe bijbel voor Jamie-liefhebbers!

Bestellen

Bestel 'Jamie' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.