Keukenkruiden van A tot Z

-
Auteur: Henning Seehusen

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 37
Cover van het boek 'Keukenkruiden van A tot Z' van Henning Seehusen
Uitgever Deltas Centrale uitgeverij
Uitgavejaar 2005
ISBN9044709461
ISBN139789044709469
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De verschillende soorten en hun eigenschappen - heerlijke recepten en gebruik in de keuken - zelf kruiden kweken - geneeskrachtige werking.
Kruiden verrijken uw gerechten met hun unieke smaak en hun onvergelijkbare geur. Maar weet u welk kruid past bij welk gerecht? Weet u of u een bepaald kruid het best vers of gedroogd kunt gebruiken? En wanneer ontplooien de kruiden hun volle aroma? Deze gids helpt u kruiden te herkennen en een juiste keuze te maken uit het grote aanbod dat op onze markt aanwezig is. Verschillende kruiden worden in detail besproken: het gebruik in de keuken, de smaak, de oorsprong, de teelt, de oogst en de medische eigenschappen. Bovendien staat bij elk kruid telkens een smakelijk recept. Een gids om steeds bij de hand te hebben in de keuken!

Bestellen

Bestel 'Keukenkruiden van A tot Z' bij Bol.com € 8,95 Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.