Koken als Kaatje

-

bijzondere recepturen en gerechten van restaurant Kaatje bij de Sluis

Auteurs: Peter Postma, Harald Hovenkamp

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 193
Cover van het boek 'Koken als Kaatje' van Peter Postma en Harald Hovenkamp
Uitgever KunstMag
Uitgavejaar 2009
ISBN139789075979220
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

"De recepten in ons kookboek moet iedereen thuis kunnen maken. Als je de tekst volgt, moet je een heel eind kunnen komen", zeggen chef-kok Peter Postma en gastheer en sommelier Harald Hovenkamp van restaurant Kaatje bij de Sluis. Koken als Kaatje is het derde kookboek in de traditie van Kaatje uit het Overijsselse Blokzijl. De stijl van Kaatje is nuchter. Drie smaken per gerecht, meer niet. Eerlijk is het uitgangspunt. De ingredinten zijn vers en uit de streek. Gasten weten deze perfecte eenvoud te waarderen. Koken als Kaatje bevat recepten voor voor-, hoofd- en nagerechten, aangevuld met veel basisrecepten. Ieder gerecht is voorzien van een wijnadvies. Met dit kookboek moet het een koud kunstje zijn om zelf gasten thuis te verleiden met maakbare gerechten op Michelinster-niveau! Kortom, Koken als Kaatje

Bestellen

Bestel 'Koken als Kaatje' bij Bol.com € 29,95 Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis.
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.