Koken met bezieling

-

De smaak van het jaar in 48 recepten

Auteur: T. Brugge

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 235
Cover van het boek 'Koken met bezieling' van T. Brugge
Uitgevers Kok, Kok
Uitgavejaar 2011
ISBN139789043518413
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Makkelijk te bereiden, gebruik maken van wat op dat moment in het seizoen verkrijgbaar is, geïnspireerd door christelijke tradities en symbolen. Dat is Koken met bezieling in een notendop.

In Koken met bezieling vinden we van de hand van Han Wilmink 48 recepten verdeeld over vier seizoenen. Vier seizoenen die alle kenmerkende eigenschappen hebben en als zodanig ook terug te vinden zijn in de recepten. Zo staat bijvoorbeeld de lente voor fris/zuur en de zomer voor zoet. De recepten per seizoen zijn onder te verdelen in voorgerechten, maaltijdsoepen, hoofdgerechten, eenpansgerechten, lunchgerechten en desserts. Elk recept is gebaseerd op pure, duurzaam verkregen producten.
Tini Brugge is verantwoordelijk voor de begeleidende informatieve tekst. Naast het openen van de Bijbelse provisiekast legt ze een link naar de kloostertradities, de symboliek van de seizoenen en het kerkelijk jaar. Kooktips en andere aanvullende ideeën maken het kookboek compleet.

Han Wilmink is naast predikant ook een gepassioneerd kok. Hij is de drijvende kracht achter de activiteiten van Bijbels Culinair en geeft workshops in het hele land. Daarnaast is hij auteur van Bijbels Culinair en Koken met passie.
Tini Brugge weet als geen ander in het leven van alledag op praktische wijze vorm te geven aan christelijk geïnspireerde spiritualiteit waarbij duurzaamheid centraal staat. Van haar hand verscheen onder andere Bloemen geven zin en Hemelse spijzen.

Bestellen

Bestel 'Koken met bezieling' bij Bol.com € 17,5 3-5 werkdagen
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.