Koken met bier

-

culinair met bier

Auteur: M. van Huijstee

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Wijn & Drank 82
Cover van het boek 'Koken met bier' van M. van Huijstee
Uitgevers Solo, Solo
Uitgavejaar 2009
ISBN139789460310096
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Prachtig kookboek voor bierliefhebbers en culinaire amateurs.

Vandaag de dag wordt er in veel huishoudens licht en mediterraan gekookt.
Dat speciaal bier daar uitstekend als ingrediënt kan worden ingepast, is over het algemeen bij de huidige keukenprins(es) geen heersende gedachte. Dat is jammer, want speciaal bier is niet alleen gemaakt om te drinken. Speciaal Bier heeft een pittige frisheid en fruitigheid. Het is kruidig, soms wat bitter en zacht zoet. Karaktertrekken die in moderne gerechten buitengewoon worden gewaardeerd.
Gerenommeerde koks (Wulf Engel en Herman de Blijker) vonden het een uitdaging eigentijdse interpretaties van klassieke biergerechten te maken die prima passen in de lichte, moderne keuken van vandaag

Bestellen

Bestel 'Koken met bier' bij Bol.com € 15,45 Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.