La Cucina d'Abruzzo

-

de warmte van het land de stijl van de stad

Auteurs: Giancarlo Acciavatti, Gemma Mirabilio

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 161
Cover van het boek 'La Cucina d'Abruzzo' van Giancarlo Acciavatti en Gemma Mirabilio
Uitgevers Terra, Uitgeverij Terra - Lannoo
Uitgavejaar 2009
ISBN139789058979803
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

In La Cucina d'Abruzzo staan het leven en vooral de culinaire roots van Giancarlo Acciavatti en Gemma Mirabilio centraal; de eigenaren van het succesvolle en geprezen traiteur- en cateringbedrijf Mondo Mediterraneo in Amsterdam. Giancarlo en Gemma groeiden beiden op in Abruzzo, een streek in het zuid-westen van Italië; zij op het platteland, hij in de stad. Dit contrast in achtergrond vind je terug in hun receptuur. Gemma's culinaire benadering is er één van no-nonsense en het werken met eerlijke, traditionele ingrediënten, terwijl Giancarlo's gerechten zich vooral kenmerken door verfijning en mondaine flair. Wat hun recepten gemeen hebben is dat ze vrijwel allemaal makkelijk zowel voor kleine gezelschappen als voor grote groepen te maken zijn.

Een boek over familieleven en vriendschap, maar vóóral over lekker eten!

Italië Magazine over het bedrijf van Giancarlo en Gemma:
'Zelfs Johannes van Dam was er ondersteboven van, hij waardeerde de zaak met een 9-.'

Bestellen

Bestel 'La Cucina d'Abruzzo' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.