Uitgever | Lannoo |
Uitgavejaar | 2009 |
ISBN13 | 9789020983708 |
Taal | Nederlands |
Type | Hardcover |
Koken doe je met Libelle, natuurlijk! Wil je weten hoe je het lekkerste stoofvlees klaarmaakt? Vraag je je af wat het verschil is tussen vis pocheren, stoven of stomen? En moeten aardappels altijd geschild worden? In het Libelle Basiskookboek van A tot Z vind je een schat aan informatie over alle mogelijke ingrediƫnten en de verschillende manieren waarop je ze kunt gebruiken. Dit kookboek staat niet alleen vol basisbereidingen - en is dus een absolute aanrader voor beginners - maar je vindt er ook de grote keukenklassiekers die iedere kok wel eens wil klaarmaken. Eenvoudige en beproefde recepten die je met een beetje creativiteit tot culinaire hoogstandjes verheft, zonder bang te zijn dat het misgaat. En wie anders kon dit boek beter samenstellen dan Libelle's culinair experte Moniek? Bijna 20 jaar werkte Moniek voor Libelle, waar ze haar lezers de keukengeheimen meegaf die ze leerde van grote en kleine chefs. Haar filosofie: 'Als je begint met goede basisproducten en je hebt dit Libelle kookboek bij de hand, kan er niets meer fout gaan in de keuken!'