Over koken

-

Culinaire Vraagbaak

Auteur: Sonja van de Rhoer

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 134
Cover van het boek 'Over koken' van Sonja van de Rhoer
Uitgever Van Dishoeck
Uitgavejaar 2004
ISBN9026929153
ISBN139789026929151
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Over Koken is een handzaam opzoekboekje, een culinaire vraagbaak. Het geeft alle informatie over keukengereedschap en -apparatuur, maten en gewichten, de ijzeren voorraad, etiketten, keurmerken en voedselveiligheid.
Daarnaast bevat Over koken alle benodigde informatie over levensmiddelen, zoals een seizoenskalender en bereidingswijzer voor groenten en fruit, braad- en baktijden voor vlees en schoonmaaktechnieken voor vis, schaal- en schelpdieren.
Alle keukenbegrippen kunnen worden teruggevonden in het culinaire ABC.

Bestellen

Bestel 'Over koken' bij Bol.com € 5 Uiterlijk 24 januari in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.