Uitgever | Terra |
Uitgavejaar | 2009 |
ISBN13 | 9789089890603 |
Taal | Nederlands |
Type | Hardcover |
- Recepten met Zeeuwse producten van driesterrenkok Sergio Herman
- De mooiste Zeeuwse producten op een rij: van oester tot zeekraal, van mossel tot moerbij.
- 40 recepten van driesterrenchef Sergio Herman met regionale ingrediƫnten en seizoensproducten.
- De recepten zijn bijzonder en tegelijk goed maakbaar voor de thuiskok.
- Veel informatie over 'culinair' Zeeland: Waarom Oosterscheldekreeft? Hoe pluk ik zelf zeekraal? En natuurlijk 'Welke Zeeuwse wijn past het best bij een goede oester?'
- De opzet van het boek leidt de lezer langs de landschappen van Zeeland: van de kust tot de kwelders en van de polders tot de gaarden.
- Het Zeeuwse land is sfeervol gefotografeerd door Kris Vlegels, die ook de culinaire fotografie heeft gedaan.