Uitgever | Veltman Uitgevers B.V. |
Uitgavejaar | 2007 |
ISBN | 9059206096 |
ISBN13 | 9789059206090 |
Taal | Nederlands |
Type | Paperback |
Meer dan 70 heerlijke recepten om van alledaagse gerechten iets bijzonders te maken
- Kies uit een grote variatie aan recepten voor sauzen die elke maaltijd compleet maken, van gerechten met vlees, gevogelte en vis tot pastaschotels, vegetarische gerechten en desserts;
- Bevat recepten voor klassiekers als muntsaus, cranberrysaus, barbecuesaus, tomatensaus, hollandaisesaus en chocoladesaus;
- Dankzij de stap-voor-stapaanwijzingen bij elk recept kan iedereen met dit boek snel en eenvoudig zelf sauzen maken, of het nu gaat om een traditionele jus of een vruchtencoulis;
- Met talloze aanwijzingen en tips waardoor uw sauzen nooit meer mislukken;
- Spannende recepten die inspiratie bieden voor zowel beginnende als ervaren koks;
- Schitterend geïllustreerd met meer dan 360 kleurenfotols.