Spiekboekje wijn

-

kiezen en koken op druif

Auteur: Duijker

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Wijn & Drank 88
Cover van het boek 'Spiekboekje wijn' van  Duijker
Uitgever Kosmos Uitgevers
Uitgavejaar 2010
ISBN139789021549194
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Wijnen worden op het etiket steeds vaker aangeduid per druivensoort. 'Spiekboekje Wijn' helpt je om lekkere wijnen uit te kiezen op hun druif. Zo'n twee dozijn veelvoorkomende druiven komen aan de orde. Hoe smaakt de wijn gemaakt van de merlot-druif? Bij welk gerecht serveer je een tempranillo? Wat is het verschil tussen een pinot gris en een pinot blanc? Hubrecht Duijker, de wijnkenner van ons land, geeft op heldere wijze uitleg en vult elke druivensoort aan met twee heerlijke bijpassende recepten. Eet, en drink, smakelijk!

Bestellen

Bestel 'Spiekboekje wijn' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.