Surinaamse recepten van A tot Z

-
Auteur: Muriël Sam-Sin-Hewitt

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 2
Cover van het boek 'Surinaamse recepten van A tot Z' van Muriël Sam-Sin-Hewitt
Uitgevers Conserve, Singel Uitgeverijen, Uitgeverij Conserve
Uitgavejaar 1996
ISBN9054290579
ISBN139789054290575
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

In 'Surinaamse recepten van A tot Z' treft men de variatie aan die de keuken van de verschillende bevolkingsgroepen zo aantrekkelijk maakt, zoals rijst met kouseband en/of bruine bonen uit de Creoolse keuken, roti en bara uit de Indiase keuken, bami en teloh uit de Indonesische keuken en witte nasi en chop soy uit de Chinese keuken. In het boek vindt de fijnproever de meest exclusieve experimenten, zowel voor de warme maaltijd als voor bij de borrel. Ook bevat het boek vegetarische recepten, die zelfs de niet-vegetariër heerlijk zal vinden en lekker pittig !
'Surinaamse recepten van A tot Z' is het derde kookboek van Muriel Sam-Sin-Hewitt. Ze werd geboren in Paramaribo en verzorgde tweeëntwintig jaar lessen in kook- en voedingsleer op de Eerste Surinaamse Huishoud- en Industrieschool en gaf daarnaast kookcursussen Fijne Keuken. Het boek wordt ingeleid door Cynthia Mc Leod, schrijfster van de succesvolle roman 'Hoe duur was de suiker ?'

Bestellen

Bestel 'Surinaamse recepten van A tot Z' bij Bol.com € 20,99 2 - 3 weken
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.