Voedingswijzer - cholesterol en vetgehalte

-
Auteurs: S.-D. Muller-Nothmann, S. Muller-Nothmann

Categorie:Gezondheid & Psychologie / Onderwerp: Dieet & Voeding 12
Cover van het boek 'Voedingswijzer - cholesterol en vetgehalte' van S.-D. Muller-Nothmann en S. Muller-Nothmann
Uitgever Deltas Centrale uitgeverij
Uitgavejaar 2007
ISBN9044712535
ISBN139789044712537
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De belangrijkste vetwaarden van meer dan 2000 voedingsmiddelen - Een eenvoudige kleurencode voor het cholesterol- en vetgehalte - Overzichtelijke tabellen van A tot Z.

Vet is een essentieel bestanddeel van onze voeding, maar er moet een duidelijk onderscheid worden gemaakt tussen goede en slechte vetten. Het cholesterolgehalte en de kwaliteit van het vet in een bepaald voedingsmiddel kunt u direct beoordelen aan de hand van het kleurensysteem in deze voedingswijzer. - te vermijden - neutraal - aanbevolen Bij elk product worden de belangrijkste waarden met betrekking tot de vetkwaliteit vermeld: het totale vetgehalte, waaronder de verzadigde vetzuren, het cholesterolgehalte en de vetindex als samenvattende waarde. Een onmisbare en handige hulp bij het plannen van maaltijden!

Bestellen

Bestel 'Voedingswijzer - cholesterol en vetgehalte' bij Bol.com € 12,5 Vandaag voor 23.00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.