Zelf kaas maken

-

50 heerlijke kazen die u kunt maken in uw eigen keuken

Originele titel: Making Artisan Cheese
Auteur: T. Smith

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 263
Cover van het boek 'Zelf kaas maken' van T. Smith
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2007
ISBN9059206169
ISBN139789059206168
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

50 heerlijke kazen die u kunt maken in uw eigen keuken.

Kaasmaken is een kunst en een fascinerend tijdverdrijf. Met dit boek verandert iedere hobbyist in een kaaskunstenaar. De meeste benodigdheden heeft u al in huis en als u geduldig te werk gaat, krijgt u kaas die veel verser en lekkerder is dan die uit de winkel.

Als bij het noemen van namen als cantal, provolone of stilton met bosbessen het water u in de mond loopt, en als uw nieuwsgierigheid wordt geprikkeld door minder bekende namen als Cabra al vino, Halloumi en Crottin, dan mag dit boek niet in uw boekenkast ontbreken.

Bestellen

Bestel 'Zelf kaas maken' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.