Uitgever | Veltman Uitgevers B.V. |
Uitgavejaar | 2009 |
ISBN13 | 9789048301188 |
Taal | Nederlands |
Type | Hardcover |
Deze bijzondere verzameling van meer dan 200 recepten is een mengeling van klassiekers die de tand des tijds hebben doorstaan en moderne recepten die aangepast zijn aan de smaak, het budget en het drukke leven van de moderne kok.
Dit boek, met recepten die zijn ontwikkeld door een internationaal team van culinaire schrijvers, biedt u een enorme variatie aan heerlijke gerechten en duidelijk geschreven recepten voor iedere gelegenheid: van Chocolade-kersentaart en Aardbeien-meringuetaart tot Appel-rabarbertaart met gember en Cappuccinotoetjes. Daarnaast zult u zeker geïnspireerd raken door de schitterende kleurenfoto’s van de bereide lekkernijen.
Maar dat is nog niet alles. Wilt u het geheim weten van perfecte soesjes of wilt u leren wat dé manier is om een stijlvolle apfelstrudel te maken? In dit boek leest u in helder geschreven teksten hoe u te werk dient te gaan; bovendien bevat het een aantal nuttige basisrecepten.