Jams, Chutneys & tafelzuur - de kunst van het zelf inmaken
Auteur: G. Nicol
De lekkerste recepten voor jams, chutneys en tafelzuur, plus essentiele informatie over inmaaktechnieken en het nodige gereedschap.
Met deze recepten maak je optimaal gebruik van producten die in seizoen zijn, of je nu zelf een moestuin hebt of je inkopen doet op een boerenmarkt.
De recepten omvatten traditionele favorieten, klassiekers met een eigentijdse draai en spannende nieuwe...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Rauwkost-, kiemen- en kruidengids
Auteur: Roos van Hoof
De "Rauwkost-, kiemen- en kruidengids" is een uitgebreide bron van informatie over rauwkost, kiemende zaden en kruiden en bevat talrijke recepten om uw maaltijden een eigen karakter te geven!
Rauwkost bevat essentiƫle voedingsstoffen en een rijkdom aan noodzakelijke spoorelementen. Bovendien is rauwkost meestal erg vezelrijk.
Kiemende zaden zijn hoogwaardige voeding en een welkom...
Meer informatie
Dit boek lijkt mij leukomtelezen
Hiernaast staan twee boeken. Welk boek lijkt jou leukomtelezen? Kies dat boek door op de cover te klikken.
Daarna verschijnen er twee nieuwe boeken en kun je weer kiezen.
Hier komt jouw eigen boeken tip 10!