Brainfood, van avocado tot walnoot

-

van avocado tot walnoot

Auteur: Froukje Wattel

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Dieetboeken 161
Cover van het boek 'Brainfood, van avocado tot walnoot' van Froukje Wattel
Uitgevers Poiesz Uitgevers, Veltman Distributie B.V.
Uitgavejaar 2012
ISBN139789491549045
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Brainfood staat vol met recepten om je hersenen gezond te houden. Froukje Wattel (die vier jaar geleden een herseninfarct had) vond bij vrienden, collega’s en culinaire schrijvers recepten met walnoten, avocado, olijfolie, zalm, havermout, frambozen, bosbessen en andere smakelijke ingrediënten. Ook ‘hersenprofessor’ Dick Swaab en psychiater René Kahn leverden een bijdrage, evenals NOS-anchorman Rob Trip en presentatrice Paula Udondek, beiden ambassadeur van de Hersenstichting.Het resultaat is een bijzonder kookboek met recepten om van te watertanden en boordevol tips hoe je gezonde vetten, meer vitaminen en minder zout binnen krijgt.

Per verkocht exemplaar gaat € 1,- naar de Hersenstichting.

Bestellen

Bestel 'Brainfood, van avocado tot walnoot' bij Bol.com € 22,95 Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.