Cas Spijkers en zijn Swaen

-

Bijzondere Recepten Van Een Topkok

Auteur: C. Spjkers

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 5
Cover van het boek 'Cas Spijkers en zijn Swaen' van C. Spjkers
Uitgevers Tirion, AnkhHermes, Hillen Uitg., VBK Media
Uitgavejaar 1998
ISBN9051217854
ISBN139789051217858
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

CAS SPIJKFRS EN ZIJN SWAEN is een geheel herziene uitgave van het eerste boek van topkok Cas Spijkers. Het boek geeft een overzicht van menu's en recepturen zoals ze in de jaren tachtig door Cas werden bereid. In die tijd waren de technieken van het stomen, vacuĆ¼m koken en roken nog niet algemeen verbreid. Pas in die jaren werden huishoudelijke apparaten ontwikkeld waarin deze technieken kunnen worden toegepast. Cas legde zich toe op het combineren van de oude en de modernere bereidingswijzen, afhankelijk van het gekozen product en op die manier werkt hij nog steeds. De recepten in CAS SPIJKERS FN ZIJN SWAFN worden voorafgegaan door de geschiedenis van het restaurant De Swaen en informatie over de wijnkelder, de sommelier en de gebruikte producten. Ook wordt ingegaan op de verschillende kooktechnieken, kaas, koffie met friandises en digestief. De schitterende fotografie komt van Henk van der Heijden en Kees Hageman.

Bestellen

Bestel 'Cas Spijkers en zijn Swaen' bij Bol.com € 7,9 3-5 werkdagen
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.