Uitgevers | Tirion, VBK Media |
Uitgavejaar | 2005 |
ISBN | 9043907839 |
ISBN13 | 9789043907835 |
Taal | Nederlands |
Type | Paperback |
Hoe ervaren je ook bent in de keuken, er kunnen altijd dingen vreselijk mis gaan: te gare groente, uitgedroogd vlees, chocolademousse die niet op wil stijven. Je volgt braaf de instructies die in het recept staan op, maar het resultaat is net niet wat je hoopte te bereiken, je kent dat wel. Een blik in dit boek en je zult zeker een snelle oplossing vinden voor je probleem. Culinarigheden zit namelijk boordevol tips en trucs van een van de meest gerenommeerde namen uit de culinaire wereld. Met dit boek leer je bovendien niet alleen culinaire rampen te voorkomen maar je vindt ook veel praktisch advies en inspirerende manieren om van alledaags voedsel heerlijke gerechten te maken. Culinarigheden zal al snel een vertrouwd maatje in de keuken worden, een boek waarin je ideeën kunt opdoen, ook als er eigenlijk niets fout gaat. Culinarigheden mag dus in geen enkele boekenkast ontbreken, of je nu een beginnende of een ervaren kok bent!