Drie klassieken

-

de mediterrane keuken, de Franse landelijke keuken, zomers gerechten

Auteur: Elizabeth David

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 118
Cover van het boek 'Drie klassieken' van Elizabeth David
Uitgever Pereboom
Uitgavejaar 2004
ISBN9077455213
ISBN139789077455210
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Elizabeth David was degene die in het troosteloze Engeland van vlak na de oorlog, waar het eten nog lange tijd op de bon was, de ramen wagenwijd opengooide en de geneugten van het eten uit zonniger streken introduceerde. Zomerse gerechten uit 1955 bevat, inderdaad, zomerse gerechten: licht, niet noodzakelijk koud, gemakkelijk klaar te maken, met ingrediƫnten die in de zomer volop te krijgen zijn.

Bestellen

Bestel 'Drie klassieken' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.