Dumonts kleine lexicon van pasta

-
Auteurs: B. Andrich, Tobias Pehle

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 176
Cover van het boek 'Dumonts kleine lexicon van pasta' van B. Andrich en Tobias Pehle
Uitgever Rebo Productions
Uitgavejaar 2006
ISBN9036618126
ISBN139789036618120
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Dit lexicon is een ware liefdesverklaring aan pasta! U vindt in dit handzame boek alles over:
- De geschiedenis van pasta en de rol van pasta in de Italiaanse keuken
- Alles wat u moet weten over de productie, het deeg en het zelf maken van pasta
- Alfabet van verschillende soorten pasta: van agnolotti tot zitoni
- Tips voor het koken, serveren, eten en bewaren van pasta
- Klassieke pastarecepten, regionale specialiteiten en noedelsoorten uit de hele wereld

Bestellen

Bestel 'Dumonts kleine lexicon van pasta' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.